Over ons

Kleeft biedt visuele oplossingen voor uw bedrijfsomgeving.

De ideeën en beelden die in uw hoofd zitten, vertalen wij via de best mogelijke weg naar een aantrekkelijk eindresultaat.

Werkwijze
Wilt u een nieuwe look, of een uitbreiding binnen de huidige huisstijl? Wij verzorgen dit voor u. Tijdens een oriënterend gesprek nemen we kennis van uw intenties, gevolgd door een vrijblijvend en passend voorstel. Daarna toveren we uw idee om in een tastbaar en visueel spektakel!

Hoge kwaliteit
Kleeft werk met verschillende toeleveranciers waarbij kwaliteit hoog in het vaandel staat. Diversiteit en de nieuwste materialen zorgen voor het best passende antwoord op iedere specifieke vraag.

Door onze persoonlijke en enthousiaste aanpak, maakt Kleeft een blijvende indruk op u en uw klanten, Kleeft blijft plakken!

OverOns

 
 

“Van Kleeft heeft de inrichting van ons nieuwe kantoorpand in 2012 voorzien van prachtige signing. Nu na een aantal jaar is er nog steeds goed contact en vragen wij nog vaak hun hulp en advies op het gebied van design projecten bij ons op kantoor. De medewerkers van Van Kleeft zijn zeer vakkundig en behulpzaam en leveren kwaliteit. Daarnaast is het altijd fijn om met ze samen te werken, je kan altijd op ze rekenen!”Marianne Wolkers | Emesa